LIVE | Weer minder nieuwe coronabesmettingen, lichte toename in ziekenhuizen

coronavirusHet aantal nieuwe coronabesmettingen in Nederland is opnieuw gedaald. Afgelopen etmaal werden 2350 nieuwe besmettingen vastgesteld, 605 minder dan gisteren. Er zijn negentien nieuwe patiënten opgenomen op de intensive cares in Nederland. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. 

192 reacties

 • Lianne Van schoten

  2 jaar geleden
  Ik ben dit Corona gezeik zo zat en de mensen die zeggen dat je je MOET vaccineren we leven in een vrij democratisch land iedereen mag over zijn eigen lichaam beslissen niet de regering en niet anderen mensen. En degene die gevaccineerd zijn hebben toch zoveel vertrouwen in dat vaccin waarom dan dat angsthazen gedoe. Echt lijkt wel of bij veel mensen de Corona hun hersens aangetast hebben het is alleen maar de wappies de jongeren. En vingertje wijzen. En oordelen over iedereen
 • J Diepeveen

  2 jaar geleden
  Het gaat nooit meer weg net zoals de griep niet weg is dus wen er maar aan , het is nu eenmaal zo. Maar laat je wel vaccineren dat is het minste wat je kunt doen.
 • John Carey

  2 jaar geleden
  Geachte heer v.Dolder als u zo denkt, er zijn genoeg landen zoiets doen, daar voelt u zich beter op uw plaats. Ga dan daarheen verhuizen en u mag zelfs mijn 3e prik hebben.
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  @C. van Dolder. Oei wat lees ik een grote angst in uw reactie. Niets geleerd van de geschiedenis denk ik dan. Ik hoop dat u nooit zorg nodig zult hebben. B. van Garderen
 • rob spaans

  2 jaar geleden
  Lees net dat pfizer een derde prik adviseert. Wel opvallen dat ook de prijs omhoog schiet. Geld belangrijker dan een mensenleven helaas.