Maarten van der Weijden en vlogfamilie de Bakkertjes in De Ochtend Show to go

videoDinsdag 23 april zijn Maarten van der Weijden en de op YouTube populaire vlogfamilie de Bakkertjes te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Fien Vermeulen en Roel Maalderink en is vanaf 7.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Over iets minder dan twee maanden doet Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden opnieuw een poging om de 200 kilometer lange Elfstedentocht te zwemmen.

Non-stop leuke uitjes maken met het gezin en daar nog geld mee verdienen ook. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Voor de YouTube-familie ‘De Bakkertjes’ uit Beuningen is het de werkelijkheid.

Daarnaast praten we met FC Twente-watcher Leon ten Voorde over het kampioenschap van Twente in de Eerste Divisie.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook. 

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.          

Volledig scherm
De Ochtend Show to go van dinsdag 23 april © De Ochtend Show to go redactie
  1. Afgeluisterde MH17-gesprekken reiken tot in Kremlin

    Afgeluis­ter­de MH17-gesprekken reiken tot in Kremlin

    De afgeluisterde telefoongesprekken die vanmiddag door het MH17-onderzoeksteam naar buiten zijn gebracht, lijken op directe betrokkenheid van het Kremlin te duiden bij wapenleveranties aan de pro-Russische rebellen in Oekraïne. In een van de gesprekken die het Joint Investigation Team (JIT) vanmiddag afspeelde, is Vladislav Soerkov te horen: hij was twee jaar vice-premier van Rusland en is nog steeds een adviseur van president Poetin.