Volledig scherm
© Thinkstock

Magazine zoekt bijzondere verhalen over je leraar

OproepNog even en de schooldeuren sluiten voor een paar weken. Maar wij denken al aan het komende schooljaar. Onze vraag: was er een leraar of lerares die je speciaal inspireerde? Die je door je middelbare school heen sleepte? Of je op het rechte pad hield? En hoe dan? Vertel het ons in maximaal 200 woorden, en vóór 4 augustus. Stuur je reactie naar magazine@persgroep.nl, onder vermelding van 'Mijn Leraar'. De leukste verhalen worden geplaatst.

De redactie gebruikt je persoonsgegevens om je reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy-statement.

  1. Malek F. 'wilde ook in kerk toeslaan', justitie houdt vast aan terreur
    Live Twitter / update

    Malek F. 'wilde ook in kerk toeslaan', justitie houdt vast aan terreur

    Malek F. (32), de man die op 5 mei op het Johanna Westerdijkplein in Den Haag willekeurige drie mensen neerstak, hoopte doodgeschoten te worden door de politie. Dan zou hij een martelaar zijn. Ook had hij al eerder plannen om in een kerk mensen neer te steken. Dat verklaarde Malek allemaal kort na de steekpartij, bleek vandaag tijdens de eerste pro forma-zitting in de rechtbank Schiphol. Toch ontkennen zijn advocaten dat er sprake is van een terroristisch motief.