Volledig scherm
Het Feralda Crane Hotel © WikiCommons

Man (32) overleden na val uit Amsterdams hotel

UpdateOp de NDSM-werf in Amsterdam is vannacht een 32-jarige man om het leven gekomen. Een bezoeker van het Faralda Crane Hotel op de werf viel door onbekende oorzaak vanaf flinke hoogte naar beneden. Op het moment van het tragische incident vond een feest plaats in het hotel. 

Het drama gebeurde even voor vier uur. Het feest vond plaats op de eerste verdieping van het hotel, op zo'n twintig meter hoogte. Volgens een betrokkene is het slachtoffer een man die het feest bezocht en viel hij naar beneden vanaf een ruimte buiten. Het feest vond binnen plaats. 

Na het incident rukten de hulpdiensten massaal uit. Onder meer een traumahelikopter werd opgeroepen, maar de hulp mocht niet baten. Het onderzoek is in volle gang, de politie zegt alle scenario's open te houden. Twee afzonderlijke getuigen melden aan AT5 dat er vlak voor de valpartij op het feest een ruzie gaande was. De betrokkene die deze krant sprak kan dat niet bevestigen. De politie onderzoekt nog wat er is gebeurd.  Vannacht zijn de aanwezigen op het feest verhoord.

Op Facebook is te zien dat het feest Crossing Wires X Mood plaatsvond in het hotel. Dat stond gepland voor 23.00 uur gisterenavond tot 10.00 uur vanochtend. Het feest had een besloten karakter, er waren ongeveer zestig mensen aanwezig.

Volledig scherm
De aankondiging van het feest © Facebook