De zakken met verhuisspullen die niet weggegooid moesten worden, verdwenen toch in de container.
Volledig scherm
De zakken met verhuisspullen die niet weggegooid moesten worden, verdwenen toch in de container. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Man brengt per ongeluk verhuisspullen schoondochter naar de stort, maar de verzekeraar keert niet uit

Het zal je maar gebeuren: help je je schoondochter bij de verhuizing, breng je per ongeluk spullen die mee moeten naar het nieuwe huis, naar de vuilstort. Het overkwam een klant van VCN Verzekeringen uit Nuenen. De man wil nu dat VCN de schade via de aansprakelijkheidsverzekering vergoedt, maar de verzekeraar weigert dat. De zaak diende onlangs voor de Geschillencommissie Financiële Dienstverlening.

113 reacties

 • Hugo COOLSAET

  6 dagen geleden
  Kijk je nooit naar wat je weggooit? Ja? Dan zie je toch vlug dat het om waardevolle spullen gaat.
 • Adriaans

  7 dagen geleden
  Nederlanders staan bekend dat ze over verzekert zijn. Hebben alles en nog wat verzekerd omdat ze bang aangelegt zijn. Als ze krities kijken naar wat ze verzekert hebben .kunnen ze de helft van verzekeringen weg doen. Schilt honderden euro's per jaar. Dan kun je zulke stommiteiten zelf opvangen.
 • Wouter Van Gestel

  7 dagen geleden
  Het is maar goed dat verzekeringen niet als een kip zonder kop geld uitdelen aan dit soort dombo's. De premies van de verzekeringen zouden dan voor iedereen de pan uit rijzen. Zitten we daar tegenwoordig op te wachten, een extra kostenpost?
 • K M'Rabti

  1 week geleden
  Ik ben het met Alina eens , de waardevolle spullen doe je in ieder geval in dozen of supermarkt Shoppers of zo ..maar niet in vuilniszakken .
 • Martin Klinkhamer

  1 week geleden
  Pfff,, waar praat je over.... €900,= Blijft zeker serieus geld, voor de één wat meer dan voor de ander, maar dat los je dan toch zelf op? Al betaal je in 3x.....