Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Man in Limburg opgepakt na aanbieden wapens via Facebook

Een 29-jarige man uit het Limburgse Hoensbroek is opgepakt, nadat hij via een groep op Facebook een assortiment wapens aanbood. In de woning van de Limburger werd onder andere een vuurwapen en werpmessen aangetoffen.

De politie deed woensdag een inval in de woning. Naast een vuurwapen met honderden patronen, een aantal imitatiewapens, diverse boksbeugels, stiletto's en werpmessen, werd er ook een gestolen fiets aangetroffen. In de woning troffen de agenten tevens een hoeveelheid hard- en softdrugs aan.

Het wapenarsenaal was te zien op een foto die de man in de Facebookgroep had geplaatst. Daarnaast wordt nog uitgezocht waar een in het huis aangetroffen buitenboordmotor vandaan komt.

  1. Politie sluit onderzoek Arjen Kamphuis: ‘Het was een kajak-ongeluk’

    Politie sluit onderzoek Arjen Kamphuis: ‘Het was een ka­jak-ongeluk’

    Een jaar na de vermissing van ICT-expert Arjen Kamphuis staakt de Noorse politie haar onderzoek. De politie ter plekke gaat uit van een kano-ongeluk als meest reëel scenario voor de verdwijning. Een van de grote mysteries in de zaak lijkt wel opgelost: Kamphuis’ telefoon en computer werden na zijn verdwijning meegenomen door twee truckers, zo blijkt nu. Daardoor maakte de simkaart van Kamphuis later contact met een telefoontoren in het zuiden.