Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie © ANP

Man slaat andere man plotseling met hamer op het hoofd

Een ruzie tussen twee mannen is gisterochtend in Tilburg flink uit de hand gelopen. Een 57-jarige Tilburger werd daarbij met een hamer op zijn hoofd en onderarm geslagen. Een 55-jarige plaatsgenoot is daarvoor rond 11.00 uur aangehouden.

Rond 10.25 uur kwam de melding bij de politie binnen dat een man met een hamer op het hoofd zou zijn geslagen. Hij was inmiddels op het Schotelplein en had een bebloed hoofd met een grote snee. Tegen de politie vertelde hij dat hij aan het sleutelen was aan een auto en opeens vanuit het niets geslagen werd. De dader  was een bekende van hem met wie hij al een paar weken ruzie had.  

Vanwege zijn letsel is hij meteen naar het ziekenhuis gebracht. Daar is een verbrijzelde onderarm en een schedelbasisfractuur geconstateerd, zo maakte de politie vandaag bekend. 

De verdachte is in de Petrus Loosjestraat aangehouden en zit nu vast. 

  1. Woning Ed Nijpels leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Woning Ed Nijpels leegge­roofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”