Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans. © Joost Hoving

Managen terwijl er niks te managen valt en vergaderen om het vergaderen: eigenlijk is het om te janken

columnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

36 reacties

 • Ad van der Stel

  1 maand geleden
  Het enige wat die hooghartige managers leren is hoe je op korte termijn iedereen af kan branden en dan doet of hij de beste van zijn bedrijf is.
 • F. Kamp

  1 maand geleden
  Voorbeeld van overbodige baantjes: een kamerlid van een partij die slechts 1 zetel bezet; presentatoren van volstrekt overbodige talkshows.
 • H Peters

  1 maand geleden
  @De Lange Zoals Peter Gabriel's songtekst 'so many men no-one needs'. Beter zou zijn 'so many women and men no-one needs!'. Waarom is er personeelstekort, waarom financieel ondersteunen van het krijgen van kinderen, etc.? Ja de systemen moeten in stand worden gehouden, belastinginkomsten moeten hoger worden, er moet meer geconsumeerd worden (ook voedsel, energie, ...). Waarom eigenlijk?
 • Jan De Lange

  1 maand geleden
  Gelukkig hebben wij in Nederland héél veel regeltjes, wij hebben zelfs regeltjes die andere regeltjes tegenwerken. Er zijn in Nederland dus mensen, die dat soort regeltjes bedenken en wanneer die regeltjes niet werken zoals die regeltjes bedacht zijn, weer nieuwe regeltjes bedenken, want zonder die overbodige regeltjes kunnen wij in Nederland niet. Laten wij in Nederland nu eens gewoon regeltjes bedenken die andere regeltjes overbodig maken. Uiteindelijk hebben wij regeltjes nodig anders?????
 • Henk v Dorop

  1 maand geleden
  Nederland word al decennia op deze manier bestuurd , so whats new ?