Marcel Levi.
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel Levi. © Marc Driessen

Medisch experts maken gehakt van plan Herstel-NL: ‘Absurd, gaan we bejaarden in een reservaat stoppen?’

De Nederlandse economie moet op 1 maart weer open, bepleit een groep economen en artsen. Maar kan dat wel? Virologen en andere medische experts snappen de frustratie, maar maken gehakt van het idee. ,,Wie gaat de familie van een patiënt vertellen dat hun moeder wordt opgeofferd voor de economie?”

73 reacties

 • wil andel

  1 jaar geleden
  Waarom niet degenen die COVID hebben gehad, testen en bij genoeg weerstand niet nu maar later vaccineren. Scheelt weer een hoop vaccinaties.
 • Ruijgrok

  1 jaar geleden
  @reggy waccary , de jeugd heeft de toekomst en het MKB betaald alles voor mensen als jou . Dus wat nou geen interesse ?? , het is niet dat het deze groep niet interesseerd. Maar als deze groep kapot wordt gemaakt , wat men aan het doen is . Gaat alles kapot , want op 70 + gaat het land niet draaien . En ik begrijp echt wel dat 70 + het land heeft opgebouwd . Laat ze het dan niet afbreken graag . Als de oplossing is deze groep te beperken om de gezonde jonge mensen weer vrij te laten !!!
 • Theo vd Riet - Frentrop

  1 jaar geleden
  69 jarige met “onderliggend” lijden. Gepokt en gemazeld. Het angst-virus wordt over ons uitgerold, door RIVM en kabinet met boter op het hoofd ivm bezuinigingen op een breed maatschappelijk terrein. Ja ik ga DOOD, ooit, als het mijn tijd is; dat is een feit. Moet ik daar door als een angsthaas leven? Nee dank je. Ik ben dus bli en opgelucht dat de deze deken van angst wordt doorbroken door moedige zelfstandige denkers als de mensen in http://herstel.nl artsen collectief corvid en viruswaarheid.
 • M.A. Berends

  1 jaar geleden
  Ik wordt triest van een deel van de reacties.Dus na 45 jaar gewerkt te hebben mag ik nu wel opgesloten worden.Vergeten wordt dat veel leeftijdsgenoten mantelzorger, vrijwilliger oppas enz zijn Ben zelf mantelzorger meerdere personen allen zelfstandig wonend die al jaar niet buiten zijn geweest en totaal in de steek gelaten worden , ben vrijwilliger Rode Kruis, Hospice draaiend op vrijwilligers Wie hr Teulings neemt dit over veel ouderen kunnen financiël net rondkomen ,kunnen niemand inhuren
 • Ineke Kuiper

  1 jaar geleden
  Je kunt iedere keer op uitspraken reageren of het grotere plaatje willen zien. De overheid heeft net als ieder ander niet het antwoord. Openstaan voor andere oplossingen is dan het enige dat je verder brengt. Diep respect voor mensen die andere oplossingen durven voor te stellen ondanks alle grote monden in NL die het beter weten of persoonlijk geraakt worden door uitspraken en daarom alles afkraken; durf verder te kijken, leer je ook nog wat 😊