Reizigers met mondkapjes op het perron van Utrecht Centraal. De treinen rijden weer volgens de reguliere dienstregeling, nu het coronavirus over de piek heen is.
Volledig scherm
Reizigers met mondkapjes op het perron van Utrecht Centraal. De treinen rijden weer volgens de reguliere dienstregeling, nu het coronavirus over de piek heen is. © ANP

Meer treinen, maar reizigers lijken het nog even aan te kijken en thuis te werken

De treinen rijden vanaf vandaag weer grotendeels volgens de gewone dienstregeling. Maar de reizigers lijken het nog even aan te kijken en thuis te werken. In station Utrecht Centraal is het rond 07.00 uur rustig. Ook bij de intercity naar Amsterdam bijvoorbeeld, waar het normaal gesproken een drukte van belang is.

  1. Heetste 11 augustus ooit gemeten met ruim 32 graden, temperaturen blijven stijgen
    video

    Heetste 11 augustus ooit gemeten met ruim 32 graden, temperatu­ren blijven stijgen

    De hitterecords blijven ons om de oren vliegen. Aan het begin van de middag was het in De Bilt ruim 32 graden, waarmee het oude record op 11 augustus uit 2003 uit de boeken vliegt. En vannacht werd het in De Bilt 21,5 graden, het vorige record in de nacht van 10 op 11 augustus stond op 17,2. Morgen wordt hoogstwaarschijnlijk het aantal achtereenvolgende tropische dagen verbroken, meldt weerman Leon Saris van Weerplaza.