Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Met deze podcasts is die lange reis naar de zon zó voorbij

luistertipsOnderweg naar de vakantiebestemming. De radio verveelt, de kinderen hebben de dvd-speler, met je reisgenoot ben je nu even uitgepraat. Al eens aan een podcast gedacht? Kevin Goes, podcast-coördinator van deze site, geeft acht waardevolle tips.

 1. Reacties op Mathieu van der Poel: ‘Ik had precies hetzelfde gedaan: m’n bed uit en ze toespreken’
  13

  Reacties op Mathieu van der Poel: ‘Ik had precies hetzelfde gedaan: m’n bed uit en ze toespreken’

  ‘Het is een schande dat een hotel dat wielrenners onderdak biedt die een WK moeten rijden, niet voorkomt dat zij geen goede nachtrust hebben’ en ‘Maatregelen zullen pas weer genomen worden als studenten in een tentje in een park slapen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 27 september verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Nienke (14) redde een kind (5) uit de Waal, maar zag een man verdrinken: ‘Papa, ik heb een kindje gered’
  PREMIUM

  Nienke (14) redde een kind (5) uit de Waal, maar zag een man verdrinken: ‘Papa, ik heb een kindje gered’

  Het was ongelooflijk dapper, maar ook precies dat waar haar ouders haar altijd voor waarschuwden het nóóit te doen. Met gevaar voor eigen leven stapte Nienke van Cleef (14) vorige maand de Waal bij Dodewaard in om een 5-jarig kind te redden van de verdrinkingsdood. Ze trok de kleuter op het droge en redde hem het leven, maar zag een man verdrinken. ,,Hij kwam boven, schoot onder water en kwam niet meer boven.”