Met dit plan wil minister Van Ark 140.000 uitgestelde medische ingrepen inhalen

VideoNog dit jaar moeten veel van de naar schatting 140.000 uitgestelde ingrepen worden ingehaald. Het gaat vooral om niet-acute operaties aan bijvoorbeeld knie of heup. Spreiding van patiënten over het hele land is daarvoor nodig.

11 reacties

 • Klaas Kroese

  1 jaar geleden
  Eerst de zorg uit kleden,tot onacceptabel aantal IC bedden.. Geen eerlijke openheid , mensen moet willig op de wachtlijst laten staan,of ze nu dood gaan of niet , het doet je niets, je liegt liever om je eigen haggie te redden, met die lapswans van een onder wijzer die de vacccins en enting moet regelen, uhh vaccin niet dus, onbetrouwbare enting , eigenlijks moeten, jullie brengen de gezondheid van de mensen ingevaar,ga weer als school; meester en kantoor medewerker aan de slag,
 • Manon van Dommelen

  1 jaar geleden
  Mijn zoon heeft door Corona zware astmatische aanvallen overgehouden. Om het ziekenhuis te ontlasten kreeg hij van huisarts medicatie die naar nu blijkt niet afdoende is. Zijn werk lijdt er onder dus nu verwijzing naar longarts. Maar alle 6 de longartsen hebben het druk met covid patienten. Oh de ironie 22 en niemand die tijd heeft voor een jongere met longschade door die zelfde Corona.
 • Jan van Voren

  1 jaar geleden
  Daar moet de politiek zich helemaal niet mee bemoeien. De ziekenhuizen zijn daar zelf kundiger in dan een minister of ambtenaar. Het is al erg genoeg dat de politiek zich bemoeit en verslikt heeft in Covid aanpak. Geschikt of ongeschikt? Totaal ongeschikt dus.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Mevr. van Ark, wanneer lees ik iets over het opleiden van genoeg personeel om de bedden te bemannen/bevrouwen. Dat er niet meer op OK personeel gekannibaliseerd moet worden om de IC te bemannen/bevrouwen. Dan kunnen we gewoon door opereren. Kortom investeren in mensen, lees personeel. Een patiënt heeft vertrouwen in een bepaalde specialist/techniek en zal echt niet zomaar ergens anders naar toe gaan. Laten wij ook het personeel bijkomen voordat die weer geslachtofferd worden. R.Escher
 • A. van Rijnsbergen

  1 jaar geleden
  Kan alleen maar hopen dat de behandeling tegen chronische negativiteit en permanente verwardheid uitsluitend kan plaatsvinden in een gesloten kliniek ergens in het Amazone-gebied, zodat we geruime tijd af zijn van Wilma Lutz Landgraaf !