Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Met het quarantaine fraudeteam bereikt het verklikken van anderen een dieptepunt

ColumnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

5 reacties

 • Rijn van Dijk

  2 maanden geleden
  Stel, jij en/of je kinderen, als je die hebt, worden door je partner stelselmatig mishandeld, de buren krijgen dat door en gaan klikken bij de politie. Klikspaan boterspaan? Het is verstandig om eerst tot tien te tellen voordat je iets zegt, misschien is het nog verstandiger om eerst eens een nachtje te slapen over de tekst van je column voordat je die laat publiceren.
 • C. Berghuis

  2 maanden geleden
  Dat mensen zich aan de quarantaine houden is ook in jouw belang en staat totaal niet in verhouding of iemand zijn hond laat kakken waar het niet mag.
 • Berger - Barends

  2 maanden geleden
  helemaal mee eens Jan
 • Araujo

  2 maanden geleden
  Wat J. H. zegt! Voor je het weet hebben we weer een uitbraak van die Indiase versie. Als mensen zo nodig naar die risico landen moeten reizen moeten ze ook op de blaren zitten. Binnen.
 • Jan Hendrik

  2 maanden geleden
  Dat is lekker makkelijk. Je vindt mensen die zich niet aan de quarantaineplicht houden aso's maar degenen die dat melden aan de handhavende diensten ook. En als er dan weer een uitbraak van besmettingen is, op wie mopper je dan Linda? Dan heeft vast de overheid het weer gedaan omdat ze te weinig toezicht gehouden hebben. Lekker makkelijk, zo kan ik ook elke dag wel opinie maken.