Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Mijn kinderen zijn precies tijdens het EK bezig met hun identiteit en dat zorgt thuis voor lastige situaties

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

5 reacties

 • Gielisse

  1 jaar geleden
  Briljant, humor, daarom is deze man geweldig!! Jacques
 • Arie Slingerland

  1 jaar geleden
  Haha prachtig!👍🏻
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Volgens mij zijn jullie toch allemaal Nederlanders, Turkse Nederlanders, of mag je dat óók weer niet zeggen, soms, want je moet tegenwoordig héél erg op je woorden letten om geen zelfbenoemde minderheids groep te beledigen. Door het voortdurend dragen van sandalen waardoor die tenen maar dóór kunnen groeien, zijn ze er soms behoorlijk snel opgetrapt.
 • Nicolette Bakker

  1 jaar geleden
  Uiterst geestig geschreven Eus 🤣🤣🤣
 • Hans Oostveen

  1 jaar geleden
  Mooi verhaal. Het valt blijkbaar niet mee om je identiteit te bepalen. De vraag is : moet dat dan...? Je ' zijn ' is waar je woont en leeft en waar je je sociaal leven hebt uitgebouwd met je omgeving. Voorbeeld. Ik woon al 12 jaar in Frankrijk. Ik identificeer me met de Fransen. Ik spreek de taal en ik woon in hun gemeenschap. Er is volledig respect naar elkaar. Wie bepaalt voor mij wat mijn identiteit is... Dat willen blijkbaar anderen graag voor mij doen. Daar ga ik dus niet mee mee !!
 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’