Milieuclub verliest kort geding, Formule 1 Zandvoort gaat door

videoDe rechtbank Noord-Holland heeft dinsdagmiddag besloten dat de provinciale vergunning voor het circuit in Zandvoort in stand blijft. Daarmee komt de organisatie van de Dutch Grand Prix komende weekend niet in gevaar.

49 reacties

 • Ton Fluit

  1 jaar geleden
  Het gaat niet om Zandvoort. Het is een principe zaak geworden. Dat het dan vele miljoenen gaat kosten is blijkbaar niet belangrijk. Ik vraag mij steeds meer af waar iedereen mee bezig is. Door deze acties heb ik steeds minder zin om er over na te denken. Het wordt steeds gekker.
 • Dreeke Janssen

  1 jaar geleden
  Gentlemen ........ start your engines !! Hopelijk een mooie race met Max 33 als overwinnaar op zijn thuiscircuit.
 • koen straatmans

  1 jaar geleden
  Ze hebben jaren de tijd gehad hier iets aan te doen, maar nu ineens komen die zeikerds zeuren,of wisten ze niet dat er een circuit lag in Zandvoort.Moet die Vollenbroek toch maar weer eens op de fiets en Nederland verkennen vind die vast nog wel meer.
 • Frank Bronstring

  1 jaar geleden
  Zo vervelend dat de milieudrammers wel een podium krijgen in de media. Net al vanmorgen in het NPO1 Radio journaal. Twee onderwerpen over de GP in Zandvoort en beide met een negatieve insteek richting de race en het circuit. Gelukkig was het gisteren bij Op1 eindelijk wel positief. MBO en zijn trawanten rijden natuurlijk geen auto en gaan met de fiets op vakantie. Diverse rechters hebben zich in deze materie verdiept, alle vergunningen zijn afgegeven, dus de GP kan nu en in de toekomst doorgaan.
 • Piet Soestbergen

  1 jaar geleden
  We moeten ophouden met iedere keer als er iets wordt georganiseerd en vergunning is afgegeven te protesteren om dat het niet de beslissing die je graag gezien had we moeten naar dat als de gemeente of Rijk en besluit heeft genomen er geen protest meer mogelijk is als men zich aan de voorwaarden heeft gehouden die hier voor gesteld zijn Piet van Soestbergen
 1. Reacties op Duitse waarnemer Russisch referendum: ‘Waarom laat hij zijn vlucht en verblijf door Rusland betalen?’
  7

  Reacties op Duitse waarnemer Russisch referendum: ‘Waarom laat hij zijn vlucht en verblijf door Rusland betalen?’

  ‘Gaat er zelfs bij energie-expert Schaller geen lampje branden dat hij wellicht voor propagandadoeleinden gebruikt wordt?’ en ‘Schitterend plaatje van Federer en Nadal met betraande ogen, hand in hand, samen op een bankje’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 28 september verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Frans (77) is tot adel verheven: ‘Veel deftige families proberen het, maar het lukt bijna niemand’
  PREMIUM

  Frans (77) is tot adel verheven: ‘Veel deftige families proberen het, maar het lukt bijna niemand’

  Zijn eerste nacht als jonkheer lag Frans Lauta van Aysma vooral wakker. En het is maar de vraag of hij vannacht de slaap wel kan vatten. ,,Het is nogal veel allemaal’’, zegt de 77-jarige Apeldoorner. ,,Veel deftige families proberen om tot de adel te worden verheven, maar dat lukt bijna niemand. En dan heb ik de strijd wel gewonnen. Terwijl ik hier in mijn flatje van mijn AOW leef.’’
 3. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’