Milieuclub verliest kort geding, Formule 1 Zandvoort gaat door

videoDe rechtbank Noord-Holland heeft dinsdagmiddag besloten dat de provinciale vergunning voor het circuit in Zandvoort in stand blijft. Daarmee komt de organisatie van de Dutch Grand Prix komende weekend niet in gevaar.

51 reacties

 • Ton Fluit

  3 maanden geleden
  Het gaat niet om Zandvoort. Het is een principe zaak geworden. Dat het dan vele miljoenen gaat kosten is blijkbaar niet belangrijk. Ik vraag mij steeds meer af waar iedereen mee bezig is. Door deze acties heb ik steeds minder zin om er over na te denken. Het wordt steeds gekker.
 • Dreeke Janssen

  3 maanden geleden
  Gentlemen ........ start your engines !! Hopelijk een mooie race met Max 33 als overwinnaar op zijn thuiscircuit.
 • koen straatmans

  3 maanden geleden
  Ze hebben jaren de tijd gehad hier iets aan te doen, maar nu ineens komen die zeikerds zeuren,of wisten ze niet dat er een circuit lag in Zandvoort.Moet die Vollenbroek toch maar weer eens op de fiets en Nederland verkennen vind die vast nog wel meer.
 • Frank Bronstring

  3 maanden geleden
  Zo vervelend dat de milieudrammers wel een podium krijgen in de media. Net al vanmorgen in het NPO1 Radio journaal. Twee onderwerpen over de GP in Zandvoort en beide met een negatieve insteek richting de race en het circuit. Gelukkig was het gisteren bij Op1 eindelijk wel positief. MBO en zijn trawanten rijden natuurlijk geen auto en gaan met de fiets op vakantie. Diverse rechters hebben zich in deze materie verdiept, alle vergunningen zijn afgegeven, dus de GP kan nu en in de toekomst doorgaan.
 • Piet Soestbergen

  3 maanden geleden
  We moeten ophouden met iedere keer als er iets wordt georganiseerd en vergunning is afgegeven te protesteren om dat het niet de beslissing die je graag gezien had we moeten naar dat als de gemeente of Rijk en besluit heeft genomen er geen protest meer mogelijk is als men zich aan de voorwaarden heeft gehouden die hier voor gesteld zijn Piet van Soestbergen