Minder druk in sneeuwgebied rond Vaals, (te) druk in natuur

VideoHet besneeuwde landschap rond de Zuid-Limburgse dorpen Vijlen en Vaals trok vandaag minder bezoekers dan de twee dagen daarvoor. Ook het aantal bekeuringen wegens wildparkeren nam fors af. In natuurgebieden elders was het vandaag wel druk. 

 1. Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’
  PREMIUM

  Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’

  Als starter sta je normaal al voor uitdagingen genoeg, maar zeker als je tijdens een pandemie voor het eerst aan de bak moet zien te komen. VCP Young Professionals, de jongerenorganisatie van vakbond VCP, vroeg onlangs aandacht voor deze groep werkenden, die tussen wal en schip dreigt te vallen. Drie starters op de arbeidsmarkt vertellen over hun ervaringen van het afgelopen jaar. ,,Uiteindelijk bracht ik zestien uur per dag in dezelfde ruimte door.’’
 2. Talloze sneeuwtoeristen weer naar Drielandenpunt ondanks waarschuwing en ruim honderd boetes gisteren
  Play
  Video

  Talloze sneeuwtoe­ris­ten weer naar Drielanden­punt ondanks waarschu­wing en ruim honderd boetes gisteren

  Net als vrijdag en zaterdag proberen talloze automobilisten vandaag het sneeuwlandschap bij het Zuid-Limburgse dorp Vaals te bereiken. Ondanks oproepen van gemeente en politie om weg te blijven schuiven ook vandaag weer talloze mensen aan in de files rond de enige plek in Nederland waar nog wat sneeuw ligt. Wel laat de woordvoerder van de gemeente Vaals weten dat het vandaag minder druk is dan gisteren en er minder verkeers- en parkeerproblemen zijn.
 1. Zeventien aanhoudingen bij demonstratie Museumplein
  Play

  Zeventien aanhoudin­gen bij demonstra­tie Museump­lein

 2. Ziyech kan Chelsea niet aan winst helpen tegen United
  Play

  Ziyech kan Chelsea niet aan winst helpen tegen United