Volledig scherm

Mirella van Markus, het nieuwe seizoen van The Crown en Sjors Fröhlich in De Ochtend Show to go

Mirella van Markus, Gudo Tienhooven, Sjors Fröhlich en Sjoerd Mossou zijn donderdag 14 november te gast in De Ochtend Show to go. De Show wordt gepresenteerd door Anne-Marie Fokkens en is vanaf 07:30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Politiek Den Haag praat over wettelijke ondersteuning van ‘meerouderschap’. In ons land zijn steeds meer gezinnen met drie of vier ouders. Presentatrice Mirella van Markus maakte een serie over deze ‘modern families’.

Het Nederlands mannenelftal heeft plaatsing voor het EK in zicht, maar zaterdag wacht in Belfast nog een belangrijke horde: Noord-Ierland. AD Sport-verslaggever Sjoerd Mossou blikt met ons vooruit op de wedstrijd.

Fans kijken er al lang naar uit en zondag is het zover: het derde seizoen van The Crown verschijnt op Netflix. Showverslaggever Gudo Tienhooven sprak in Londen met de cast en weet alle ins-en outs.

Ondanks tientallen aangiftes kreeg de jonge Humeyra geen bescherming en werd ze bij school doodgeschoten door haar ex-vriend Bekir E. Morgen begint de strafzaak tegen hem.

Daarnaast praten we met radiocoryfee Sjors Fröhlich op zijn eerste ochtend als burgemeester.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast, kan dat via Spotify of iTunes

  1. Esther (33) redde meisje dat door dertien honden bijna verscheurd werd: ‘Ze wilden haar opeten’
    PREMIUM

    Esther (33) redde meisje dat door dertien honden bijna verscheurd werd: ‘Ze wilden haar opeten’

    Een middagje winkelen met haar vriend in Maastricht eindigde voor de 33-jarige Esther Tuls in een nachtmerrie. Een meisje van elf werd voor hun ogen gruwelijk aangevallen door dertien zeer agressieve honden. Met gevaar voor eigen leven bevrijdde het tweetal het tienermeisje uit haar benarde situatie. Deze week, zes jaar later, werden ze gehuldigd voor hun heldendaad. ,,Ik heb heel lang in therapie gezeten.”