Özcan Akyol
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol © Joost Hoving

Misschien gaan vaccinweigeraars alsnog overstag, als straks het leven van anderen normaliseert

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

18 reacties

 • Karel Alexander

  1 maand geleden
  Meneer Akyol begrijpt het helemaal verkeerd. Zo zullen niet-gevaccineerden niet gediscrimineerd en mogen ze binnen de EU reizen. Ook zullen niet-gevaccineerden gewoon met het OV kunnen reizen, naar de bioscoop, een restaurant, bibliotheek, terras, een zwembad, evenement, een school, werkgever enz kunnen. Niemand gaat dit controleren en een vaccin mag niet worden verplicht Eerst in de materie verdiepen i.p.v. tweespalt proberen te zaaien met vooroordelen, meneer Akyol.
 • Ron de Bruin

  1 maand geleden
  Veel reacties hieronder gaan trouwens uit van een onjuiste aanname. Als je gevaccineerd bent kun je nog steeds besmet raken en ook nog steeds een besmetting doorgeven. Zie de taferelen in verschillende verzorgingshuizen.
 • Hildegard Tummers

  1 maand geleden
  Streven naar immuniteit is van begin af aan het middel van onze overheid geweest. Hierop kunnen vaccinweigeraren gewoon meeliften. Er is altijd een groep geweest die zich niet wil inenten, om welke reden dan ook. Driekwart van Nederlanders wil de prik. Dat is al een bijzonder mooi getal. Tevens worden covid19 behandelmethoden ook beter. Stoppen met pressie lijkt mij effectiever. Waarom doen we toch zo moeilijk?
 • Ron de Bruin

  1 maand geleden
  John Mulder. Klinkt heel logisch dat je anderen niet in gevaar moet brengen. Maar mijn vraag is. Waarom is roken dan nog steeds niet verboden? Staat ook in de top van doodsoorzaken.Anderen lopen ongevraagd schade op aan hun luchtwegen door roken, geldt in mindere mate ook voor bbq openhaard houtkachels vuurkorven. Is nog wat anders dan wel of niet vaccineren tegen corona, of noodzaak aan het openbare leven mee te kunnen doen. Zijn schadelijke activiteiten die voor het "plezier" gedaan worden.
 • W. Verhoeven

  1 maand geleden
  Ik lees van die hele kromme gedachtengangen zoals: zet iedereen die niet gevaccineerd is op een onbewoond eiland want dan kunnen ze niemand besmetten. Dan denk ik : hoe kan ik je nu besmetten? Je bent toch gevaccineerd?