Terwijl veel automobilisten vanmorgen nog moesten krabben vanwege de koude temperaturen vannacht, genieten veel Nederlanders inmiddels van de zon.
Volledig scherm
Terwijl veel automobilisten vanmorgen nog moesten krabben vanwege de koude temperaturen vannacht, genieten veel Nederlanders inmiddels van de zon. © Marlies Wessels

Mistbanken maken plaats voor veel zon: ‘Komende dagen wordt het iedere middag lenteachtig’

Nu de mistbanken zijn weggetrokken, lijkt de lente in een mum van tijd echt doorgebroken. Terwijl veel automobilisten vanmorgen nog moesten krabben vanwege de koude temperaturen vannacht, genieten veel Nederlanders inmiddels van de zon. En er komt nog veel meer zon aan.

 1. Sam handelde in kilo’s ketamine en pillen, tot het fout ging: ‘Ik zat op soort roze wolk’
  PREMIUM

  Sam handelde in kilo’s ketamine en pillen, tot het fout ging: ‘Ik zat op soort roze wolk’

  Het begint met de verkoop van een paar xtc-pillen om de stapavond van te betalen, maar al snel runt Sam (25) een drugsnetwerk dat kilo’s ketamine en pillen door heel Europa bezorgt. Hij raakt verslaafd aan het geld, de status, de aandacht én aan zijn eigen koopwaar. ,,Mijn ouders hebben me een paar keer meer dood dan levend gevonden na een overdosis. Daar hebben ze nu nog last van.’’
  Uden
 2. Jayden is pas 6 jaar, maar vier topclubs vechten al om zijn handtekening: ‘Nog nooit meegemaakt’
  PREMIUM
  Met video

  Jayden is pas 6 jaar, maar vier topclubs vechten al om zijn handteke­ning: ‘Nog nooit meegemaakt’

  Kinderen van 6 jaar scouten voor een mogelijke toekomst in het betaald voetbal? Bij de grote clubs is dat niet meer dan normaal. En het percentage jonge spelers dat na een voetbalopleiding slaagt, stijgt al jaren. Toch blijft de kans klein dat het talentje van vandaag uitgroeit tot de wereldspeler van morgen, maar Jayden (6) en Zyva (11) zijn vastbesloten de ultieme top te halen.
  Eindhoven, Oirschot