Het logo van Douwe Egberts. Moederbedrijf JDE Peet's gaat eerder naar de Amsterdamse beurs dan gepland, vanwege de grote interesse van beleggers.
Volledig scherm
Het logo van Douwe Egberts. Moederbedrijf JDE Peet's gaat eerder naar de Amsterdamse beurs dan gepland, vanwege de grote interesse van beleggers. © ANP

Moeder Douwe Egberts maakt megabeursgang: 15,6 miljard euro waard

Moederbedrijf van Douwe Egberts, JDE Peet's, begint vrijdag bij zijn notering in Amsterdam de handel met een marktwaarde van 15,6 miljard euro. Daarbij komt de prijs per aandeel bij de beursgang uit op 31,50 euro. De marktwaarde valt daarmee aan de hoge kant uit van de beoogde bandbreedte tussen 14,9 miljard en 16 miljard euro.

  1. Woede om belaagde officier van justitie in zaak-Mallorca, OM onderzoekt smaad en laster
    95

    Woede om belaagde officier van justitie in zaak-Mallorca, OM onderzoekt smaad en laster

    Een officier van justitie wordt op grote schaal lastiggevallen en beschuldigd van belangenverstrengeling in de zaak rondom de op Mallorca doodgeschopte Carlo Heuvelman. Op sociale media wordt de indruk gewekt dat de officier de moeder zou zijn van een van de verdachten, maar dat is onzin. Het Openbaar Ministerie onderzoekt of ze iemand kan vervolgen voor smaad en laster. ,,Onze officier heeft niet de fijnste dag van haar leven.”