Eliza Becker.
Volledig scherm
PREMIUM
Eliza Becker. © Lex de Meester

Moeder smeekt om oud telefoonnummer: ‘Mijn dochter herinnert zich alleen dat nog’

Eliza Becker (31) kan sinds een dubbel herseninfarct geen telefoonnummers meer onthouden, maar het oude van haar moeder zit in haar geheugen gegrift. Alleen: dat heeft haar moeder niet meer.

19 reacties

 • Ria Zandstra

  2 jaar geleden
  Is de telefoon die haar dochter heeft niet zo te programmeren dat bij welk nummer zij ook belt altijd het nummer van haar moeder gekozen wordt? Paul
 • Geen naam

  2 jaar geleden
  A. Schermer. Ik vind het zo zot en raar dat ouders die in een speciaal noodgeval zitten niet geholpen kunnen worden? Is er dan niet één of andere hoge pief die dit recht kan trekken? Geef die vrouw haar nummer terug voor haar dochter!! Wat is dit voor raarss
 • Dreeke Janssen

  2 jaar geleden
  Iedereen wil uitzonderingen op geldende afspraken, wetten of regels, dat verklaart waarom het een zooitje is in Nederland.
 • W.Y. Wu

  2 jaar geleden
  Er bestaan horloges die je kan programmeren om maar een nummer te bellen.... Die had mijn dochter. Een perfecte oplossing toch.
 • Henk De Kooter

  2 jaar geleden
  Jongens, kom op, niet zoeken naar nieuwe oplossingen. Een bedrijf als kpn moet toch in staat zijn zo’n simpel ding te regelen. Ze donderen een heel land vol met glasvezel, en dan niet in staat om dit op te lossen. Kom kom.