Moeder van doodgereden Jasper (31): ‘Onze zoon had geen vriendin, maar wel honderden vrienden’

arrestatie in nederlandHonderden steunbetuigingen kregen vrienden en familie van Jasper Horsting (31) binnen daags nadat hij was doodgereden in het centrum van Arendonk. Bestuurder Kaya W. (36), een bekende van de politie, sloeg op de vlucht maar werd anderhalf uur later opgepakt in Nederland.

,,Onze Jasper had geen vriendin, maar wel honderden vrienden. Hij stond klaar voor iedereen en hielp waar hij kon.” De moeder van Jasper Horsting kan het drama nog niet bevatten. Haar zoon werd dinsdagavond van zijn fiets gereden op amper een kilometer van zijn ouderlijk huis in Arendonk. Jasper had geen schijn van kans en was op slag dood. 

  1. Laatste ritje komt stuntman Rico duur te staan: ‘Tja, de politie kan niet blijven waarschuwen’
    PREMIUM

    Laatste ritje komt stuntman Rico duur te staan: ‘Tja, de politie kan niet blijven waarschu­wen’

    Dat hij het braafste jongetje van de klas niet is, weet hij zelf ook wel. Rico de Jonge springt van hoge bruggen en drift er regelmatig op los met één van zijn auto's. Soms gaat dat goed, maar vaak ook mis. Zoals gistermiddag op de Brouwersdam, resultaat: drie bekeuringen van totaal zo'n 1000 euro en een verplichte rijvaardigheidscursus. ,,Tja, de politie kan niet blijven waarschuwen, hè.”