Het gehavende gezicht van Frédérique Brink
Volledig scherm
Het gehavende gezicht van Frédérique Brink © LinkedIn Paul Brink

Moeder van Frédérique reageert: 'Haar mishandeling legt pijnpunt in samenleving bloot’

UPDATEDe ernstige mishandeling van de 14-jarige Frédérique uit Amstelveen ‘staat niet op zich en legt een pijnpunt in de samenleving bloot’. Dat zegt haar moeder in een openbaar bericht op Facebook. De 14-jarige jongen uit Amstelveen die verdacht wordt van betrokkenheid bij de mishandeling zit nog vast. Hij wordt morgen voorgeleid. De politie sluit niet uit dat er meer verdachten worden aangehouden.

49 reacties

 • Sasja Woudt

  2 maanden geleden
  Als we allemaal gelijk zijn of willen zijn, MOET er opgehouden worden met het gebruik van 'discriminatie', rascime en al dat andere geneuzel! We zijn gelijk en behandelen elkaar ook zo, of we zijn ongelijke en maken onderscheid. Dat moet eens doordringen in de politiek en samenleving!
 • Dientje Pison

  2 maanden geleden
  De reactie op deze site van Kok begrijp ik volkomen. Recht voor z'n raap en zoiets hoor ik liever dan het ongelooflijke praten van Frédéric en vader. (Wat als zij dood geslagen zou zijn of invalide zou zijn geworden?! Had die vader dan ook zo gereageerd?!) Ik denk opeens aan Marianne Bachmeier die in 1981 de moordenaar van haar dochter dood schoot tijdens de rechtzitting. Ook voor mij tot op de dag van vandaag te begrijpen.
 • Joop v d Toolen

  2 maanden geleden
  Dat is de mensheid , kijk eens rond wat er allemaal op deze aarde afspeeld , soms schaam ik me dat ik er één van die soort ben .
 • Dientje Pison

  2 maanden geleden
  Enerzijds zegt ze dat ze hoopt dat de dader weer snel(!) in de maatschappij komt, anderzijds doet zij uiteindelijk toch aangifte. Ja, dat laatste is logisch, maar nogmaals eerst zeiden zij en haar vader wat anders. Ook blijkt er sprake te zijn van mishandeling door een groep, dus niet door één dader! Ik reageerde al eerder met de vraag wat er voorafging in dat winkelcentrum....Zijn we benieuwd naar! Humberto had daar naar moeten vragen! En jou raad ik een cursus zelfverdediging aan! Sukses!
 • jeroen blaat

  2 maanden geleden
  Echt niet te bevatten.. Het maakt toch niet uit hoe je er uit ziet? Iedereen is helemaal gelijk wat dat betreft Ongeacht als je een jonge of meisje bent Stop Het Pesten ⚠️ op yt, ze moeten kappen met ruzies maken ipv daarvan ga lekker knikkeren of met flippos spelen of school werkstukken maken maar blijf van een ander af! Hopelijk herstel je snel Frederique. Gr J
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.