Het gehavende gezicht van Frédérique Brink
Volledig scherm
Het gehavende gezicht van Frédérique Brink © LinkedIn Paul Brink

Moeder van Frédérique reageert: 'Haar mishandeling legt pijnpunt in samenleving bloot’

UPDATEDe ernstige mishandeling van de 14-jarige Frédérique uit Amstelveen ‘staat niet op zich en legt een pijnpunt in de samenleving bloot’. Dat zegt haar moeder in een openbaar bericht op Facebook. De 14-jarige jongen uit Amstelveen die verdacht wordt van betrokkenheid bij de mishandeling zit nog vast. Hij wordt morgen voorgeleid. De politie sluit niet uit dat er meer verdachten worden aangehouden.

49 reacties

 • Sasja Woudt

  2 maanden geleden
  Als we allemaal gelijk zijn of willen zijn, MOET er opgehouden worden met het gebruik van 'discriminatie', rascime en al dat andere geneuzel! We zijn gelijk en behandelen elkaar ook zo, of we zijn ongelijke en maken onderscheid. Dat moet eens doordringen in de politiek en samenleving!
 • Dientje Pison

  2 maanden geleden
  De reactie op deze site van Kok begrijp ik volkomen. Recht voor z'n raap en zoiets hoor ik liever dan het ongelooflijke praten van Frédéric en vader. (Wat als zij dood geslagen zou zijn of invalide zou zijn geworden?! Had die vader dan ook zo gereageerd?!) Ik denk opeens aan Marianne Bachmeier die in 1981 de moordenaar van haar dochter dood schoot tijdens de rechtzitting. Ook voor mij tot op de dag van vandaag te begrijpen.
 • Joop v d Toolen

  2 maanden geleden
  Dat is de mensheid , kijk eens rond wat er allemaal op deze aarde afspeeld , soms schaam ik me dat ik er één van die soort ben .
 • Dientje Pison

  2 maanden geleden
  Enerzijds zegt ze dat ze hoopt dat de dader weer snel(!) in de maatschappij komt, anderzijds doet zij uiteindelijk toch aangifte. Ja, dat laatste is logisch, maar nogmaals eerst zeiden zij en haar vader wat anders. Ook blijkt er sprake te zijn van mishandeling door een groep, dus niet door één dader! Ik reageerde al eerder met de vraag wat er voorafging in dat winkelcentrum....Zijn we benieuwd naar! Humberto had daar naar moeten vragen! En jou raad ik een cursus zelfverdediging aan! Sukses!
 • jeroen blaat

  2 maanden geleden
  Echt niet te bevatten.. Het maakt toch niet uit hoe je er uit ziet? Iedereen is helemaal gelijk wat dat betreft Ongeacht als je een jonge of meisje bent Stop Het Pesten ⚠️ op yt, ze moeten kappen met ruzies maken ipv daarvan ga lekker knikkeren of met flippos spelen of school werkstukken maken maar blijf van een ander af! Hopelijk herstel je snel Frederique. Gr J
 1. Kleinzoon (12) wil vaccin om doodzieke oma te bezoeken, wint van vader in rechtbank
  rechtszaak

  Kleinzoon (12) wil vaccin om doodzieke oma te bezoeken, wint van vader in rechtbank

  Een 12-jarige jongen uit Groningen mag van de rechter een coronavaccin krijgen, tegen de wil van zijn vader. De middelbare scholier wil zich graag laten vaccineren tegen het virus zodat hij veilig zijn oma kan bezoeken, die vanwege uitgezaaide longkanker op sterven ligt. Zijn vader wil daar niets van weten, omdat hij vreest voor de bijwerkingen van de prik op de lange termijn. De rechter heeft de jongen alsnog toestemming gegeven.
 2. 'Wonderhuisje' van Nederlandse dat vulkaan La Palma overleeft gaat de hele wereld over
  iconische foto

  'Wonderhuis­je' van Nederland­se dat vulkaan La Palma overleeft gaat de hele wereld over

  De zeldzame vulkaanuitbarsting op La Palma heeft de afgelopen dagen al honderden huizen verwoest, maar als door een wonder ontsnapte één huisje aan de kolkende lavastromen. Dit huisje, dat op het eiland al is omgedoopt tot ‘house of miracles’ (huis der wonderen), is door een Nederlandse vrouw ontworpen. ,,We begonnen allemaal te huilen toen ik de eigenaren vertelde dat hun geliefde huis intact was.”