Horeca ondervindt steeds meer concurrentie van detailhandel waar ook bijvoorbeeld een kop koffie en een broodje besteld kan worden. Zoals in deze Alphense boekhandel.
Volledig scherm
Horeca ondervindt steeds meer concurrentie van detailhandel waar ook bijvoorbeeld een kop koffie en een broodje besteld kan worden. Zoals in deze Alphense boekhandel. © archieffoto AD

Mogelijk detailhandel in cafés en restaurants

Vormen van detailhandel in restaurants, cafés en andere horecazaken in Delft. De gemeente gaat, samen met het ministerie van Economische Zaken, onderzoeken of dit mogelijk is. Eerder waarschuwde Ed Hoogendijk, voorzitter Horeca Nederland afdeling Oostland, voor 'scheefgroei'.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    12

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?