De tekening van Mario D. is bijna klaar.
Volledig scherm
De tekening van Mario D. is bijna klaar.

Monstertruckchauffeur: Het gas bleef ineens hangen

Update,,Het gas bleef openstaan en ik kon niet meer remmen.'' Monstertruckchauffeur Mario D. vertelde maandagmorgen aan de rechters in Almelo hoe het kon gebeuren, het drama anderhalf jaar geleden in Haaksbergen waarbij hij met zijn monstertruck het publiek in reed, met drie doden en tientallen gewonden als gevolg. Op de vraag of hij als expert geen rekening moet houden met mankementen aan zijn monstertruck, kwam hij niet verder dan: ,,Dat is achteraf praten.''

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
  2. Wegenwacht en brandweer kunnen kat Delfi niet uit motorblok auto bevrijden, garage moet het doen

    Wegenwacht en brandweer kunnen kat Delfi niet uit motorblok auto bevrijden, garage moet het doen

    Een opmerkelijke operatie voor vrijwilligers van de dierenambulance in Emmeloord. Drie uur lang waren zij gisteravond bezig om een kat te bevrijden uit de motorruimte van een auto in de Statehof. Toen bleek dat zowel de wegenwacht als de brandweer het beestje niet konden losmaken, moesten er uiteindelijk een garage en automonteur aan te pas komen om de reddingsactie tot een goed einde te brengen.