Een politieagente kijkt vanaf de dijk in het Gelderse Kekerdom naar de woning waar de drie lichamen en de wietkwekerij zondag werden aangetroffen.
Volledig scherm
Een politieagente kijkt vanaf de dijk in het Gelderse Kekerdom naar de woning waar de drie lichamen en de wietkwekerij zondag werden aangetroffen. © anp

Moordzaak Kekerdom: politie doorzoekt huis in Millingen

De politie doorzoekt vandaag een huis in het Gelderse Millingen aan de Rijn. Dat is een plaatsje vlakbij Kekerdom, waar zondag drie doden in een woning aan de Weverstraat werden gevonden. Een politiewoordvoerder bevestigde dat de zoekactie in Millingen verband houdt met het onderzoek in Kekerdom, maar wilde er verder nog niks over zeggen.

  1. Zeven keer was er brand bij boer Gert en dat kostte hem miljoenen, maar welke rol speelde hij zelf?
    PREMIUM

    Zeven keer was er brand bij boer Gert en dat kostte hem miljoenen, maar welke rol speelde hij zelf?

    Boer Gert lijkt een gelukkig leven te leiden: getrouwd, twee jonge kinderen en een groeiend bedrijf in Werkhoven. Totdat in de nacht van 25 oktober 2018 brand uitbreekt. Dat is het begin van een serie mysterieuze branden, waarvoor Gert zélf gearresteerd wordt. Komende week staat hij voor de rechter. Dan moet duidelijk worden wie Gert is: gelukkig familieman óf een ondernemer die in een financieel moeras belandde en geen uitweg meer zag?