De media hebben zich op PVV-leider Geert Wilders gestort die demonstreert tegen een islamitische conferentie, georganiseerd door Stichting AlFitrah. Volgens de PVV komen daar radicale moslims prediken.
Volledig scherm
De media hebben zich op PVV-leider Geert Wilders gestort die demonstreert tegen een islamitische conferentie, georganiseerd door Stichting AlFitrah. Volgens de PVV komen daar radicale moslims prediken. © anp

'Moslims en imams onnodig besmeurd in de media'

De manier waarop imams en andere moslims door de media worden neergezet is zorgelijk. Dat stelt het Samenwerkingsverband Islamitische Organisaties regio Haaglanden vandaag in een brief aan minister Ard van der Steur van Veiligheid en Justitie. De organisatie spreekt van 'zorgwekkende ontwikkelingen' in de samenleving.

  1. Verdachte (64) woonde samen met zijn moeder (92) naast grootste cocaïnewasserij ooit in Nederland
    PREMIUM
    Video

    Verdachte (64) woonde samen met zijn moeder (92) naast grootste cocaïnewas­se­rij ooit in Nederland

    De omgebouwde manege aan de Nijeveense Bovenboer, waar de grootste cocaïnewasserij ooit in Nederland is aangetroffen, stond op naam van de 64-jarige Jan B.. Hij is een van de 17 arrestanten. De man woonde met zijn 92-jarige moeder in de naastgelegen woning. Buren kunnen niet geloven dat de manegehouder betrokken zou zijn geweest bij de handel. ,,Hij is er ingeluisd, dat moet wel…”