Mysterieuze ‘heggensnoeier’ van Marjo is 64-jarige Wim: ‘Ik heb al tig aanvragen binnen’

VIDEOHet grote mysterie rondom de barmhartige Samaritaan die de heg van Marjo Mommersteeg uit het Brabantse Hilvarenbeek snoeide is opgelost. Donderdag stond de vrijwillige snoeier wederom in de tuin te werken om zijn begonnen klus af te maken. Zijn naam: Wim Krijbolder uit Breehees.

8 reacties

 • sandra velthuizen

  2 maanden geleden
  C. van den Bergh, u heeft helemaal gelijk. Ik had het eerste artikel niet gelezen en kreeg de indruk dat het ongevraagd was gebeurd. In dit geval niets aan de hand dus, maar ik hoop niet dat mensen ongevraagd de schaar ter hand nemen in andere situaties. Dat heb ik ook wel eens meegemaakt helaas.
 • marga Meijer

  2 maanden geleden
  En dan te beseffen dat ik COPD patiënt ongewild ga verhuizen omdat ik in mijn omgeving ( Oude Pekela) geen mens - zelfs tegen billijke vergoeding- hulp kan krijgen voor mijn 600m2 http://tuin.Nu de verkoop van mijn huis een start neemt kijk ik met tranen in mijn ogen naar mijn tuin. Een buurman heeft ondanks zijn lichamelijke beperkingen het ergste onkruid en hoge gras weggehaald. Fijn te lezen dat deze mevrouw wel wordt geholpen.
 • Erik Gemser

  2 maanden geleden
  Als ik in mijn buurtje rond kijk, zie ik genoeg uitdagingen om eens flink de heggenschaar in te zetten. Dat jeuken mijn vingers. Maar ik doe het niet (meer). Ooit is er in onze wijk een jaarlijks terugkerende actie geweest. Wat het zg. 'opzomeren' genoemd werd. Dan stelde de gemeente een grote container beschikbaar en gingen de bereidwillige buren collectief aan de slag met vooral het openbaar groen. Dat strandde helaas toen er halve tuinrenovaties in belandde. Jammer! Hou nu nog 1 perkje bij.
 • Dick van Dijk

  2 maanden geleden
  Bij ons mag hij zo komen, leef je uit, zou ik zeggen 👍
 • C. van den Bergh

  2 maanden geleden
  Mevrouw Velthuizen. U moet wel goed lezen, want de beste man heeft aangebeld en gevraagd of het was dat hij de heg snoeide. Fantastisch dat hij dat voor nop wilde doen. Kei goed.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.