Mysterieuze ‘heggensnoeier’ van Marjo is 64-jarige Wim: ‘Ik heb al tig aanvragen binnen’

VIDEOHet grote mysterie rondom de barmhartige Samaritaan die de heg van Marjo Mommersteeg uit het Brabantse Hilvarenbeek snoeide is opgelost. Donderdag stond de vrijwillige snoeier wederom in de tuin te werken om zijn begonnen klus af te maken. Zijn naam: Wim Krijbolder uit Breehees.

8 reacties

 • sandra velthuizen

  1 jaar geleden
  C. van den Bergh, u heeft helemaal gelijk. Ik had het eerste artikel niet gelezen en kreeg de indruk dat het ongevraagd was gebeurd. In dit geval niets aan de hand dus, maar ik hoop niet dat mensen ongevraagd de schaar ter hand nemen in andere situaties. Dat heb ik ook wel eens meegemaakt helaas.
 • marga Meijer

  1 jaar geleden
  En dan te beseffen dat ik COPD patiënt ongewild ga verhuizen omdat ik in mijn omgeving ( Oude Pekela) geen mens - zelfs tegen billijke vergoeding- hulp kan krijgen voor mijn 600m2 http://tuin.Nu de verkoop van mijn huis een start neemt kijk ik met tranen in mijn ogen naar mijn tuin. Een buurman heeft ondanks zijn lichamelijke beperkingen het ergste onkruid en hoge gras weggehaald. Fijn te lezen dat deze mevrouw wel wordt geholpen.
 • Erik Gemser

  1 jaar geleden
  Als ik in mijn buurtje rond kijk, zie ik genoeg uitdagingen om eens flink de heggenschaar in te zetten. Dat jeuken mijn vingers. Maar ik doe het niet (meer). Ooit is er in onze wijk een jaarlijks terugkerende actie geweest. Wat het zg. 'opzomeren' genoemd werd. Dan stelde de gemeente een grote container beschikbaar en gingen de bereidwillige buren collectief aan de slag met vooral het openbaar groen. Dat strandde helaas toen er halve tuinrenovaties in belandde. Jammer! Hou nu nog 1 perkje bij.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Bij ons mag hij zo komen, leef je uit, zou ik zeggen 👍
 • C. van den Bergh

  1 jaar geleden
  Mevrouw Velthuizen. U moet wel goed lezen, want de beste man heeft aangebeld en gevraagd of het was dat hij de heg snoeide. Fantastisch dat hij dat voor nop wilde doen. Kei goed.