De zomervakantie duurt dit jaar extra lang. Door alle coronamaatregelen hebben veel scholieren al veel vrije tijd gehad. Ze kijken uit naar een terugkeer naar school.
Volledig scherm
PREMIUM
De zomervakantie duurt dit jaar extra lang. Door alle coronamaatregelen hebben veel scholieren al veel vrije tijd gehad. Ze kijken uit naar een terugkeer naar school. © ANP

Na de zomer moeten ze weer naar school, maar veel pubers staan nog in ‘chillstand’

Maandenlang konden ze langer in hun bed liggen, met de laptop op schoot onder de dekens blijven en hele middagen gamen en netflixen. Veel pubers staan in de ‘chillstand’, maar moeten na de zomervakantie weer volle bak aan de slag. Hoe komen ze uit hun slome ritme? 

 1. Wat was het koud vannacht! En de winterjas blijven we nog wel nodig hebben

  Wat was het koud vannacht! En de winterjas blijven we nog wel nodig hebben

  Heerlijk in de buitenlucht ontbijten, gezellig met familie op de boot of nog even een extra rondje lopen met de hond: Nederland genoot de afgelopen tijd volop van prachtig lenteweer. Nu meteorlogisch de lente is aangebroken, lijkt het slechts een kwestie van tijd voor de temperaturen weer omhoog schieten. Toch moeten we de winterjas voorlopig nog even aan houden, meldt Weerplaza. ,,Fraai voorjaarsweer is voorlopig niet aan de orde.”
 1. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome: 'We onderzoeken natuurlijk gedrag'
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome: 'We onderzoe­ken natuurlijk gedrag'

 2. Mick viel 120 kilo af: 'Kon nog geen eens een blokje rond het huis lopen'
  Play

  Mick viel 120 kilo af: 'Kon nog geen eens een blokje rond het huis lopen'