Nabestaande gezinsdrama Dordrecht: Vader was geen agressief persoon

Een dag na het familiedrama in Dordrecht heerst vooral ongeloof. ,,Het gezin stond goed bekend, ze waren geliefd. Ontzettend lieve kinderen. Dat maakt het hélemaal onbegrijpelijk”, zegt een buurtbewoner. Ook de nabestaanden van de vermeende schutter zijn met stomheid geslagen. ,,Niemand hier kan het geloven.”

 1. Kinderen van 8 en 12 doodgeschoten bij familiedrama Dordrecht, schutter is agent (35)
  Play
  video

  Kinderen van 8 en 12 doodgescho­ten bij familiedra­ma Dordrecht, schutter is agent (35)

  Bij een familiedrama in Dordrecht zijn maandagavond vier mensen om het leven gekomen, onder wie twee kinderen van acht en twaalf jaar. De vermoedelijke schutter is hun vader Wendell C., een 35-jarige politieagent werkzaam bij de politie-eenheid Rotterdam. Hij is ook overleden. De man schoot ook de 27-jarige moeder neer. Zij overleed vannacht in het ziekenhuis. De Rijksrecherche is een uitgebreid onderzoek begonnen, bevestigt justitie tegenover het AD.
 2. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. 'Ik zou ook geen eentje invullen op het Toto formulier'
  Play

  'Ik zou ook geen eentje invullen op het Toto formulier'

 2. Agüero staat voor schut met onthutsend slechte Panenka
  Play

  Agüero staat voor schut met onthutsend slechte Panenka