Nachthoreca opent tijdens De Nacht staat op, naast boetes en sluitingen actie rustig verlopen

VIDEODe protestactie De Nacht staat op is overwegend rustig verlopen. In meerdere steden openden nachthoreca zaterdagavond in strijd met de coronamaatregelen hun deuren. Bij verschillende nachtclubs en discotheken in onder meer Amsterdam, Rotterdam en Utrecht was het erg druk. Veel clubs die open waren, krijgen wel een boete.

50 reacties

 • Kitty van Vegten

  8 maanden geleden
  Kijk hier hadden de boa's en politie nou ook Un statement moeten maken en met boetes gooien slaat helemaal nergens op... Lijkt wel of ze de horeca helemaal plat willen leggen....
 • Dirk van Beelen

  8 maanden geleden
  Jolanda boer, ik zou me soieso kapot schamen als ik bij de playmobiel politie (boa ) werkte.
 • Bep Kohlen

  8 maanden geleden
  Ze mogen van mij allemaal een vette bekeuring krijgen! Niet omdat ze de regels hebben overtreden ! Maar omdat ze er niet genoeg hebben overtreden. Qr controle, niet doen dan was je in mijn ogen een held geweest.
 • Hans Laats

  8 maanden geleden
  Hans Laats. @Tine Roels, de BOA's is aan gesteld door de Gemeentes en hun baas dat is de Burgemeesters, niet de politie, en sturen de BOA'S er op af. Zorgt dan maar voor dat in jou gemeente geen burgemeester van de VVD,CDA,D66,GL of de PvdA de scepter zwaait.
 • VAN Gorkum

  8 maanden geleden
  Inderdaad begrijp het toch je bent maar 1 keer jong en heb ook genoten gedanst gedronken in mijn tijd gestapt en wel belangrijk voor je jeugd.