ANP
Volledig scherm
© ANP

Nazomer in aantocht? Mogelijk temperaturen boven 20 graden

De maand september zou nog weleens een zomerse verrassing kunnen opleveren. Al volgende week krijgen we aangename temperaturen, in de tweede helft van september wordt het mogelijk nog aangenamer, laat Weerplaza weten.

30 reacties

 • Cees van den Blink

  2 jaar geleden
  In mei was er nog zo'n gogemerd die in de zomermaanden talloze hittegolven voorspelde. Van die weerprofeet hoor en lees ik niets meer. Meneer P.Paulisma voorspelde een paar jaar geleden een strenge winter met veel sneeuw in november en strenge vorst voor de en januari. Volgens mij doen ze het weer voorspellen met een dobbelsteen. Maar één ding is zeker; regent het in mei dan is april voor bij.
 • Christa Tache

  2 jaar geleden
  Grappig, in de telegraaf lees ik juist weer “ook over nazomer donkere wolken” dus kan het weer vriezen en het kan dooien. Ik pak mijn weersteen maar weer. Altijd waarheid getrouw. Is ie nat regent het is ie warm schijnt de zon, wit sneeuwt het :-)
 • Marijke Stoffelen

  2 jaar geleden
  Nou zou erg lekker zijn de laatste 3 weken september en de eerste van oktober lekker vakantie
 • Rijn van Dijk

  2 jaar geleden
  Ik zou even afwachten, onze weergoden weten wel dat met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat de aarde over een jaar of honderd 2 graden warmer is maar het weer 100 uur van te voren voorspellen dat is, blijkt maar al te vaak, veel lastiger.
 • Beppie Janssen

  2 jaar geleden
  Jeetje, in de maakbare wereld van de Nederlander heeft niemand invloed op het weer.......hoe moet dat nu verder? Overkappen dan maar?