Van M. was directeur van een asielopvang in Duitsland ondanks het feit dat hij al zo'n 20 keer eerder veroordeeld is
Volledig scherm
Van M. was directeur van een asielopvang in Duitsland ondanks het feit dat hij al zo'n 20 keer eerder veroordeeld is © ANP

Nederlander voor rechter om verkrachting asielzoekster

De 51-jarige Nederlander Paul van M. staat in Duitsland voor de rechter vanwege verkrachting van een 22-jarige Syrische asielzoekster. Van M. was directeur van een asielopvang in Duitsland ondanks het feit dat hij al zo'n 20 keer eerder veroordeeld is.

 1. Hoofdverdachte Ali G. krijgt bijna 20 jaar cel voor terreurcampagne tegen fruithandel De Groot
  PREMIUM
  Met video

  Hoofdver­dach­te Ali G. krijgt bijna 20 jaar cel voor terreurcam­pag­ne tegen fruithan­del De Groot

  Ali G. (37), de hoofdverdachte in de terreurcampagne tegen de Hedelse fruithandel De Groot, gaat voor 19 jaar en 10 maanden de cel in. De rechtbank in Arnhem is ervan overtuigd dat hij eerst de directeuren van het bedrijf afperste en later zestien aanslagen plande. Handlangers krijgen ook flinke straffen, variërend van 9 jaar cel tot 16 maanden jeugddetentie. Drie van de acht verdachten zijn vrijgesproken.
 2. Reacties op Mathieu van der Poel: ‘Ik had precies hetzelfde gedaan: m’n bed uit en ze toespreken’
  23

  Reacties op Mathieu van der Poel: ‘Ik had precies hetzelfde gedaan: m’n bed uit en ze toespreken’

  ‘Het is een schande dat een hotel dat wielrenners onderdak biedt die een WK moeten rijden, niet voorkomt dat zij geen goede nachtrust hebben’ en ‘Maatregelen zullen pas weer genomen worden als studenten in een tentje in een park slapen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 27 september verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.