Nederlanders kiezen dit jaar opnieuw voor vakantie in eigen land, Middellandse Zee en vliegtuig zijn uit

VIDEOOndanks alle onzekerheid rond corona willen acht op de tien Nederlanders dit jaar minstens één keer op vakantie gaan. Dat doen ze vooral dichtbij huis, blijkt uit een nieuw vakantieonderzoek van de ANWB. Het Middellandse Zeegebied en verre vliegreizen zijn uit.

32 reacties

 • B. Jansma

  4 maanden geleden
  Ik, ik, we, wij, mijn, onze ......
 • Erwin Wilson

  4 maanden geleden
  Ik denk dat de ware reden dat mensen in eigen land blijven, de wirwar aan covid regels is. Daarbij komt dat het gros geen zin heeft in een booster (of meer) en de min of meer verplichte qr code een verloopdatum lijkt te krijgen. Dan is het logisch dat je het zekere voor het onzekere neemt.
 • Wilhelmus Liebrand

  4 maanden geleden
  We blijven lekker met zijn allen in het landje dat er qua covidmaatregelen en de uitvoering daarvan zo ongeveer de grootste puinhoop van heeft gemaakt. Het zo ongeveer slechtste jongetje van de klas is tenminste de hypocrietste,lol Maar is prima zo, we kunnen die nuchtere kalveren hier aan de Costa missen als kiespijn.
 • Julia van Damme

  4 maanden geleden
  Zeker @Joop Westdijk! En @Dick van Dijk: Grappig dat u er ook zo over denkt :D Drukker op uw Texel en ook in 'mijn' Zeeland! Zitten we niet echt op te wachten, toch? Grapje hoor, mensen.
 • Kroon

  4 maanden geleden
  Fiets wel naar België voor een voordelig Lotootje af en toe. En lekker terug naar huis. Love daily life.