Nederlanders massaal naar ‘vuurwerkwalhalla’ België: ‘Wordt met twee maten gemeten’

videoFanatieke vuurwerkliefhebbers trekken zich niets aan van het verbod om sierpotten af te steken deze jaarwisseling. Bij vuurwerkwinkels net over de grens in België slaan ze nu al massaal hun voorraad in.

89 reacties

 • Yoast Nederpelt

  2 maanden geleden
  Zoals al in het artikel vermeld staat, mag je gewoon vuurwerk meenemen en bezitten onder de noemer “thuisvoorraad”. Dus waar maakt iedereen zich zo druk om? Het is niet zo dat je illegaal bezig bent ofzo. Nederlands etiket erop, cat2 dus gewoon legaal.
 • Dick van Dijk

  2 maanden geleden
  Waar wordt het woord vuurwerkverbod niet begrepen 👹🤫
 • Dick van Dijk

  2 maanden geleden
  De hele mentaliteit is de verkeerde kant opgeschoten, in dit land. Freek de Jonge schreef het al "niemand is gelukkig,wees niemand " Nou er zijn op het ogenblik heel veel niemands die uitsluitend aan zichzelf denken 😡
 • Sander Brouwer

  2 maanden geleden
  Corona heeft het algehele verbod alleen maar versneld, fantastisch! Zo'n pandemie doet de wereld goed.
 • P.J.M Kortekaas

  2 maanden geleden
  Leuke reacties meestal wat emotioneel. Feitelijk: elk jaar die ellende met ledematen, ogen, gezicht en oren. Dierenleed , stompzinnige pesterijen met vuurwerk, vernielingen en ga zo nog maar even door. Kost de gemeenschap handen vol geld, daarmee kunnen we de vuurwerkhandel makkelijk compenseren. Maar noem vuurwerk vooral een feest, het is mij niet opgevallen dat vuurwerk door consumenten ooit iets goeds heeft voortgebracht. Gewoon professioneel en centraal vuurwerk afsteken op oudejaarsavond.