Streamen wordt steeds populairder onder Nederlanders
Volledig scherm
Streamen wordt steeds populairder onder Nederlanders © anp

Nederlanders meer verslaafd aan Netflix dan buurlanden

Nederlanders zijn streamfanaten. Wij kijken meer series en films online dan onze buurlanden. Een film of serie via internet kijken, neemt een vlucht. Zo maakte gisteren de populaire streamingsdienst Netflix bekend dat al haar leden gezamenlijk 10 miljard uur aan series keken afgelopen kwartaal. Dat zijn meer dan 900 miljoen seizoenen van de serie House Of Cards.

 1. Dood van Sjaak (72), die pas zijn partner verloor aan corona, schokt dorp: ‘Hij heeft zoveel verdriet gehad’
  beloning uitgeloofd

  Dood van Sjaak (72), die pas zijn partner verloor aan corona, schokt dorp: ‘Hij heeft zoveel verdriet gehad’

  De bejaarde man die vorige week bij een inbraak is gedood in zijn woning in Berkhout, was pas weduwnaar geworden. De 72-jarige Sjaak Groot verloor zijn partner aan het coronavirus, zo maakte de politie vanavond bekend in Opsporing Verzocht. Dorpsgenoten van het slachtoffer, in het dorp ome Sjaak genoemd, zijn verbijsterd door zijn gewelddadige dood. ,,Dat iemand zoiets doet, voor een paar rotpapiertjes. Je wordt toch gek van zulke gasten?”
 2. Onderzoek naar nut tweede prik na eerste Janssen-vaccin
  5

  Onderzoek naar nut tweede prik na eerste Jans­sen-vac­cin

  Vier academische ziekenhuizen gaan onderzoeken of het nuttig is om mensen die zijn gevaccineerd met het coronavaccin van Janssen toch een tweede prik te geven. In principe volstaat bij dit vaccin één prik, zeker om ernstige ziekte door het virus te voorkomen. ,,Door de toenemende circulatie van bepaalde varianten van het coronavirus is het mogelijk dat een aanvullende vaccinatie na één shot Janssen noodzakelijk is”, meldt het Erasmus MC.