Nederlandse landschap kleurt plaatselijk wit, eerste sneeuwpoppen een feit

videoDe eerste sneeuwvlokken van dit najaar zijn gevallen en het Nederlandse landschap kleurt regionaal wit. Meerdere mensen maakten melding van besneeuwde grasvelden, wegen en auto's. 

 1. OM start onderzoek naar Willem Engel na ‘een van de grootste aangiftes ooit‘
  massa-aangifte uitgebreid

  OM start onderzoek naar Willem Engel na ‘een van de grootste aangiftes ooit‘

  Het Openbaar Ministerie start een ‘oriënterend onderzoek’ naar de handelingen van Viruswaarheid-voorman Willem Engel. Dat is besloten na de massa-aangifte die in december tegen hem werd ingediend. ,,De aangifte geeft voldoende aanleiding voor het starten van een oriënterend onderzoek”, zegt woordvoerder Olav Brink tegen deze site. Het onderzoek staat los van de aangifte die D66-leider Sigrid Kaag tegen hem gaat doen.
 2. LIVE | Horeca België mag uur langer open blijven, Rio de Janeiro en São Paulo stellen carnavalsdefilés uit
  CORONAVIRUS

  LIVE | Horeca België mag uur langer open blijven, Rio de Janeiro en São Paulo stellen carnavals­de­filés uit

  Premier Mark Rutte is “gematigd optimistisch” dat het kabinet dinsdag versoepelingen van de coronamaatregelen kan aankondigen. Dat zei hij vrijdagmiddag tijdens zijn eerste persconferentie na de ministerraad in bijna een jaar. Rutte wilde niet ingaan op concrete versoepelingen. Er zal volgens hem wel eerst gekeken worden naar sectoren die vorige week buiten de boot vielen bij de eerste versoepeling: de horeca, cultuur, evenementensector en publiek bij sport. Volg alle ontwikkelingen rond het coronavirus in ons liveblog.