Matrozen van de Zr.Ms. Holland worden als popsterren onthaald op Times Square. De bemanningsleden hebben daar een uitje nadat ze bij de Bovenwindse Eilanden hadden gepatrouilleerd.
Volledig scherm
Matrozen van de Zr.Ms. Holland worden als popsterren onthaald op Times Square. De bemanningsleden hebben daar een uitje nadat ze bij de Bovenwindse Eilanden hadden gepatrouilleerd. © Koninklijke Marine

Nederlandse matrozen als popsterren onthaald in New York

Nederlandse matrozen wisten niet wat hen overkwam toen ze een bezoek brachten aan Times Square in New York. Als helden werden ze binnengehaald, nadat ze drie maanden in het Caribisch Gebied hadden gewerkt.

  1. Boeren voeren actie op meerdere plekken in het land, distributiecentra van Jumbo en Lidl geblokkeerd
    Update/ video

    Boeren voeren actie op meerdere plekken in het land, distribu­tie­cen­tra van Jumbo en Lidl geblok­keerd

    Op meerdere plekken in het land protesteren boeren tegen plannen van het kabinet. Bij het distributiecentrum van de Jumbo in Veghel en Woerden blokkeren tientallen tractoren de entree. Ondertussen rijdt een groep van ongeveer 35 boeren uit Edam en omstreken door Amsterdam en ook in Groningen, Friesland en Drenthe wordt actie gevoerd. Daarbij werd korte tijd het Lidl-distributiecentrum in Heerenveen geblokkeerd.