Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Niets geleerd: corona-hotspot Brabant gaat gewoon in polonaise, ondanks volle ziekenhuizen

columnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

38 reacties

 • Ronald Balk

  6 maanden geleden
  Het zijn en blijven Pipo de Clown en Mama Loe types met witte neuzen in Den Bosch. Zeer triest voor de zorg ter plaatse.
 • Mieneke Kok

  6 maanden geleden
  @ Hanneke Meer.Hartelijk dank voor je reactie.
 • Hanneke Meer

  6 maanden geleden
  @M Kok. Tot nu toe wordt er beweerd dat de ongevaccineerden de IC-plaatsen weer gaan innemen. Wordt het dan geen tijd voor degenen zonder vaccinatie vrijwillig de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Net als Haga blijven schermen met fouten uit het verleden, terwijl de Zorg zit met de situatie nu. Compassie met u of met overwerkt ziekenhuispersoneel en de rest van de maatschappij? Is voor mij geen moeilijke keuze.
 • Mieneke Kok

  6 maanden geleden
  Wat bezield iemand toch om van achter zijn toetsenbord gif dmv van woorden te verspreiden. En mensen die die niet kent te kwetsen.Waar is je compassie.Waar is je respect en fatsoen.Hoe heeft iemand zo diep kunnen zinken.Ik begrijp er niks van.Waarom.Omdat hij/ zij een andere keuze hebt gemaakt.Dan jij zelf hebt gemaakt.Ik hoop dat degene aan wie ik dit richt.Zich diep schaam.Maar dat zal wel niet.Behandel een ander zoals jezelf behandeld wilt worden.
 • Hanneke Meer

  6 maanden geleden
  Als ongevaccineerde zou ik me eigenlijk best zelf een soort van Lock down op willen leggen. Of je nu met 15% niets meer kan of dat de hele bevolking weer van alles afgepakt wordt, moet eigenlijk niets uitmaken. Zijn we allemaal vrij om te kiezen. Vaccinweigeraars moeten niet van twee walletjes willen blijven eten. Vrijheid van geen prik, maar dan niet het afnemen van de vrijheid van een ander.