Ernst Kuipers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Volledig scherm
Ernst Kuipers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. © ANP

Nieuwe coronagolf mag niet te snel komen: sectorplannen nog niet klaar

Het kabinet houdt rekening met een nieuwe coronagolf, maar opnieuw dreigt getreuzel met de voorbereidingen. De sectorplannen met coronamaatregelen per branche zijn nog niet volledig uitgewerkt, melden diverse bronnen.

29 reacties

 • Ray Beek

  5 dagen geleden
  De verplichte isolatie zorgt voor problemen op de werkvloer. Een besmetting betekend niet dat iemand ziek is. Heb net corona gehad en dat was niet meer dan 2 dagen een verkoudheid. Ben 50 plus en niet gevaccineerd
 • Jonas Williamson

  3 weken geleden
  Laten we ons drukker maken over de duizenden mensen de zorg met post zware COVID problemen die hun baan kwijtraken en in de bijstand terechtkomen. Eigen verantwoordelijkheid lmao.
 • Jan Borst

  3 weken geleden
  wat doet deze man op dit departement totaal niet capabel weer een angst cultuur opzetten en verdeeldheid zaaien de bevolking weer proberen tegen elkaar op te zetten ga nu eens gewoon doen waarvoor je zo nodig moest komen langs de zijlijn was het een stuk makkelijker om iedereen af te zeiken nu sta je er zelf voor en bak je er ook niks van alleen een voorschot nemen op wat komen gaat wat niet zeker is aanname en hersenspinsel stap over je eigen schaduw en werk die wachtlijsten weg met Duitsland
 • Julia van Damme

  3 weken geleden
  De horeca en theaterwereld hadden tijdens de coronaperiode al uitstekende plannen en maatregelen, maar die zijn toen totaal ongegrond weggebonjourd en alsnog moest alles dicht. Hoezo zou ik nog vertrouwen moeten hebben in de aanpak van Den Haag?
 • Marijke Stoffelen

  3 weken geleden
  Wat een angstaanjagende toestanden weer hou toch op met al die verhaaltjes
 1. Nederland zet zich schrap voor mogelijke boerenprotesten, Schiphol en KLM: Kom met de trein
  57

  Nederland zet zich schrap voor mogelijke boerenpro­tes­ten, Schiphol en KLM: Kom met de trein

  Luchthaven Schiphol en luchtvaartmaatschappij KLM raden reizigers die morgen een vlucht moeten pakken aan om indien mogelijk met de trein te komen. Zij doen dit met het oog op mogelijke boerenprotesten tegen de stikstofplannen van het kabinet. Boerenorganisaties hebben aangekondigd maandag het land plat te willen leggen, waarbij onder andere over acties bij Schiphol wordt gesproken. Verkeerschaos ligt op de loer.