Volledig scherm

Nieuwegeins meisje vriest met tong aan lantaarnpaal

UpdateWat gisternacht bij een discotheek in Beesd begon als een geintje onder vrienden, pakte voor een 16-jarig meisje uit Nieuwegein nogal slecht uit.

Politieagenten die toezicht hielden bij discotheek De Rodenburg zagen rond 01.15 uur het meisje in een wel zeer aparte positie: met haar tong vastgevroren aan een lantaarnpaal. Dat meldt de politie Gelderland-Zuid.

Als geintje hadden vrienden van het meisje gevraagd om een lantaarnpaal te kussen. Maar met deze extreem lage temperaturen leverde dit direct een vastgevroren tong op. De 16-jarige probeerde nog wel los te komen, wat echter een hevig bloedende tong opleverde.

De politie waarschuwde met spoed een ambulance, maar ondertussen boden de agenten uitkomst. Na eerst een test, hebben zij vervolgens met een bakje warm water de lantaarnpaal overgoten waarna haar tong loskwam. De 16-jarige is ter plekke door ambulancepersoneel behandeld, maar kon daarna zelfstandig naar huis.

 1. Bloedstollende minuten voor terrasbezoekers Amsterdam: ‘We dachten aan een aanslag’
  PREMIUM
  TELEFOONOPNAME OOGGETUIGE

  Bloedstol­len­de minuten voor terrasbe­zoe­kers Amsterdam: ‘We dachten aan een aanslag’

  Een middagje lunchen in Amsterdam is vanmiddag voor de 37-jarige Mohammed uitgedraaid op een regelrechte nachtmerrie. Een onbekende man opende naast hem het vuur op een Servische pizzeriabaas en veroorzaakte daarmee een enorme chaos op het overvolle Hugo de Grootplein. Mohammed dacht aanvankelijk aan een aanslag. ,,Ik heb in mijn leven nog nooit zoveel paniek gezien.”
 2. Held van Hilledijk en crisis bij Feyenoord in De Ochtend Show to go

  Held van Hilledijk en crisis bij Feyenoord in De Ochtend Show to go

  Tarik Bouzyd probeerde op 13 april Robert Hendrix tevergeefs uit een brandend huis te redden. ‘De held van Hilledijk’ is morgen te gast in De Ochtend Show to go. Ook oud-Feyenoordspeler en trainer Rob Jacobs schuift bij ons aan in de studio. Met hem hebben we het over de crisis bij Feyenoord, het Europese avontuur en de klassieker tegen Ajax. De show wordt gepresenteerd door Anne-Marie Fokkens en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.