Een moslima met niqab. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Een moslima met niqab. Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Nijmegen biedt niqabdraagster excuses aan na onterecht aanspreken in speeltuin

Een draagster van een niqab heeft vanmiddag excuses aangeboden gekregen van de gemeente Nijmegen. De vrouw was met een niqaab in de bekende Nijmeegse speeltuin De Leemkuil.  

0 reacties

 1. Reacties op uitspraak rechter asiel: ‘Hoe vaak moeten rechters de overheid nog terechtwijzen?’

  Reacties op uitspraak rechter asiel: ‘Hoe vaak moeten rechters de overheid nog terechtwij­zen?’

  ‘Dit is overigens niet het eerste dossier waarbij een rechter oordeelt dat er geen wettelijke basis is voor voorgenomen wetgeving. Diverse ministeries zijn teruggefloten, inzake milieu, bouwen, stikstof en meer’ en ‘moslimorganisaties draaien de zaken om. Men maakt misbruik van de te tolerante Nederlandse samenleving en wetgeving': dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 8 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op nood sportclubs: ‘Er is 6 miljoen beschikbaar en daar moeten ze het mee doen’
  21

  Reacties op nood sportclubs: ‘Er is 6 miljoen beschik­baar en daar moeten ze het mee doen’

  ‘Uiteraard is aandacht voor het slavernijverleden belangrijk. Maar gaat het verleden boven het heden?’ en ‘Ik kan mij volledig vinden in de column van Sjoerd Mossou over de uitzending waarin Joep Schreuder (en Chris Woerts) op beschamende wijze volledig afgezeken werden door Marcel van Roosmalen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 7 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.