Jonge kampeerders bij hun tent op een natuurcamping van Staatsbosbeheer (Terschelling). Veel Nederlanders vieren vanwege het coronavirus dit jaar vakantie in eigen land.
Volledig scherm
Jonge kampeerders bij hun tent op een natuurcamping van Staatsbosbeheer (Terschelling). Veel Nederlanders vieren vanwege het coronavirus dit jaar vakantie in eigen land. © Hollandse Hoogte / ANP

Nog geen zicht op een zonnige zomer: vanaf het weekend wisselvallig

Kunnen vakantiegangers die in Nederland blijven nog rekenen op een mooie zomer? Vooralsnog is het twijfelachtig. Vanaf het weekend wordt het wisselvalliger, met buien en later ook lagere temperaturen dan gemiddeld. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    18

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?