Noodweer trekt over zuiden van het land: ook Zeeland getroffen

VIDEO/UpdateNadat Limburg en Noord-Brabant zondagmiddag al te maken hadden met dikke onweersbuien en veel regen, heeft in de avond ook een deel van Zeeland last gehad van wateroverlast. Vooral Borssele, Kapelle en 's-Gravenpolder hadden last van hevige buien.

 1. LIVE | VS verplicht aannemers met overheidscontract tot inenten, besmettingen Zuid-Korea naar recordhoogte

  LIVE | VS verplicht aannemers met overheids­con­tract tot inenten, besmettin­gen Zuid-Ko­rea naar recordhoog­te

  Vanaf vandaag wordt de anderhalvemeterregel losgelaten, maar moet iedereen wel een coronatoegangsbewijs bij zich hebben om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld een horecazaak, bioscoop, theater, concert of sportevenement. De nieuwe maatregel kent zowel voor- als tegenstanders. Die laatsten demonstreren vandaag in Den Haag. Ook sommige horecaondernemers zijn niet van plan de coronapas te controleren. Volg het laatste coronanieuws in ons liveblog. Berichten van de afgelopen dagen vind je hier.
 2. 'Wonderhuisje' van Nederlandse dat vulkaan La Palma overleeft gaat de hele wereld over
  iconische foto

  'Wonderhuis­je' van Nederland­se dat vulkaan La Palma overleeft gaat de hele wereld over

  De zeldzame vulkaanuitbarsting op La Palma heeft de afgelopen dagen al honderden huizen verwoest, maar als door een wonder ontsnapte één huisje aan de kolkende lavastromen. Dit huisje, dat op het eiland al is omgedoopt tot ‘house of miracles’ (huis der wonderen), is door een Nederlandse vrouw ontworpen. ,,We begonnen allemaal te huilen toen ik de eigenaren vertelde dat hun geliefde huis intact was.”