Hollandse Hoogte / ANP
Volledig scherm
© Hollandse Hoogte / ANP

November verloopt waarschijnlijk kouder en killer dan normaal

Nog meer slecht nieuws voor de energierekening van veel Nederlanders: november lijkt een koudere maand te worden dan normaal. Dat komt volgens de meteorologen doordat er koude lucht vanaf het noorden van de Atlantische Oceaan naar Nederland wordt geblazen. Regen, wind en veel bewolking dragen komende maand bij aan kil weer.

13 reacties

 • Kees Wichhart

  1 jaar geleden
  We gaan gewoon weer een natte zachte winter krijgen. Het jaar 2021 was er eentje van het weer van 60 jaar geleden. In 2022 gaan we weer door met temperatuur records. Vergeet niet dat het klimaat op hol is geslagen mede door toedoen van de mens.
 • Gerrit Zomeren

  1 jaar geleden
  Kraait de haan of spartelt de vis dan veranderd het weer of het blijft zoals het is. Ik kan ook weer voorspellen!
 • Erik Hoogeweij

  1 jaar geleden
  Ze zijn nog niet eens in staat om het weer te voorspellen voor overmorgen, laat staan de hele maand november. Te veel “mogelijk” en “waarschijnlijk”.
 • B. Jansma

  1 jaar geleden
  Maar heel snel een paar kerncentrales bouwen en iedereen over op elektrische vloerverwarming (natuurlijk wel eerst je huis goed verduurzamen!) 😀
 • Dreeke Janssen

  1 jaar geleden
  Als het regent in September valt kerstmis in december .... zo zie je maar dat iedereen nietszeggende weersvoorspellingen kan doen. Dit soort voorspellingen als in artikel doe ik dan ook af als bladvullende onzin.