De Amerikaanse inlichtingendienst NSA luistert de Duitse bondskanselier Angela Merkel niet langer af, maar houdt ambtenaren en politici uit haar omgeving scherper in de gaten.
Volledig scherm
De Amerikaanse inlichtingendienst NSA luistert de Duitse bondskanselier Angela Merkel niet langer af, maar houdt ambtenaren en politici uit haar omgeving scherper in de gaten. © anp

'NSA luistert nu Duitse ministers af'

De Amerikaanse inlichtingendienst NSA luistert de Duitse bondskanselier Angela Merkel niet langer af, maar houdt ambtenaren en politici uit haar omgeving scherper in de gaten. Dat schrijft het Duitse zondagsblad Bild am Sonntag, dat bekendstaat om zijn goede contacten met de Duitse inlichtingendienst.

  1. Politie Apeldoorn deelt corrigerende tik uit na agressief en 'levensgevaarlijk rijgedrag’
    PREMIUM
    video

    Politie Apeldoorn deelt corrigeren­de tik uit na agressief en 'levensge­vaar­lijk rijgedrag’

    Is het normaal dat een politieman iemand, die hij al op de grond in bedwang houdt, nog een klap geeft? De twee Apeldoornse jongens die dat woensdagavond filmden in de buurt van het Oranjepark keken daar wel gek van op. De politie van Apeldoorn reageert op de videobeelden: ,,Iemand die zich zo heftig verzet dat we hem niet goed kunnen aanhouden, kan een vervelende tik krijgen.”