Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Nu onze portemonnees worden geraakt komen Rutte en zijn makkers op gevaarlijk gebied

Özcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

18 reacties

 • R.P. van Bueren

  2 maanden geleden
  Dat is toch helder! Slechts 20% van de Nederlanders is vermeend arm, de andere 80% wil niet inleveren en dus ook niet door strijd hun inkomen inleveren! De bewust slapende massa, laat het gewoon gebeuren en denkt, ver van zijn/haar bed! Strijden uit overtuiging, is slechts aan weinigen ...
 • C Schenk

  2 maanden geleden
  Wat ik zo vreemd vind is dat steeds met de vinger naar de overheid wordt gewezen. Ja, de restricties werden opgeheven, en toen kwam het, maar had iedereen ineens bananen in zijn oren: MITS de besmettingen niet weer in hoog tempo zouden toenemen. We hebben zelf ook een verantwoordelijkheid te nemen. De jeugd kan dit nog niet. Dus moeten volwassenen ingrijpen. Hier ligt de opvoedplicht van ouders. Helaas hebben veel ouders zelfs moeite met wat zelfdiscipline en gebruiken niet hun gezonde verstand.
 • Xander Viool

  2 maanden geleden
  Ik denk dat Özcan de spijker op zijn kop slaat. @marcel breukink - Wij mogen kiezen op de uitgekozen mensen die de de partij voordraagt. Maar deze vertegenwoordigers leggen geen verantwoording af aan de kiezer maar aan hun politiek leider. Er is geen persoonlijk mening maar een partij mening. Ik geloof niet dat iedereen (lees b.v. P. Omtzigt) het altijd eens met wat de partij wil. Wij noemen dat democratie, maar is dat het ook?
 • Chris Eskes

  2 maanden geleden
  Het demissionaire Kabinet van Rutte vertoont grote gelijkenis met een duiventil en/of met een stoelendans, staatssecretarissen stappen op zonder gegronde reden, ministers die maandenlang 'ziek' thuis zitten zonder dat ze worden vervangen, niks is te dol. Waarom VVD'ers achter Rutte blijven staan, tip; kijk eens naar het legertje lichtgewichten dat namens de VVD in de Kamer zitten.
 • marcel breukink

  2 maanden geleden
  Beetje kort door de bocht Eus. Degenen die misbruik en oplichting gebruiken om hun egoïsme te botvieren zijn de schuldigen. Kabinet en tweede kamer hebben ingestemd en uiteindelijk zijn wij dat zelf.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.