In 2015 botste de bierfiets op een trein bij een spoorwegovergang in Eindhoven.
Volledig scherm
In 2015 botste de bierfiets op een trein bij een spoorwegovergang in Eindhoven. © Bert Jansen

Nuenense voetbalclub springt in bres voor speler na fataal ongeluk bierfiets

Een dag nadat de rechter besloot dat de bierfiets die in 2015 in botsing kwam met een trein vergoed moet worden, krijgt de huurder van de  bierfiets goed nieuws: een anonieme sponsor en de Nuenense voetbalvereniging EMK springen in de bres. Bij het ongeval kwam destijds een speler van de voetbalclub om het leven.

 1. Wouter en Stefanie verloren hun neustussenschot door cocaïne: ‘Kwamen plots vel en bot uit mijn neus’
  PREMIUM
  met video

  Wouter en Stefanie verloren hun neustussen­schot door cocaïne: ‘Kwamen plots vel en bot uit mijn neus’

  ,,Als u zo doorgaat, rot uw neus volledig weg”, waarschuwde de dokter. Ex-gebruikers Stefanie (34) en Wouter vertellen hoe ze te horen kregen dat hun cocaïnegebruik hun neustussenschot deed wegrotten en welke complicaties dat met zich meebrengt. Neus- keel- en oorartsen zien opvallend meer patiënten met zware neusklachten door cocaïne. ,,Schade kan vanaf één keer of pas vanaf de honderdste keer ontstaan.”
 1. Half dorp jaagt op twee jonge ‘Rabobank’-oplichters, met succes: ‘Ontzettend mooi!’
  PREMIUM

  Half dorp jaagt op twee jonge ‘Rabobank’-oplichters, met succes: ‘Ontzettend mooi!’

  Twee jonge bankpasfraudeurs uit Friesland zullen zich de komende tijd niet snel meer in het Twentse dorp Markelo melden. Nadat ze vrijdagmiddag een 69-jarige man opgelicht hadden, kregen ze niet alleen hem, maar ook de ogen van het halve dorp achter hen aan. In een weiland gaven ze zich na een korte klopjacht gedwee over. Een reconstructie. „Ik zag die krullen en dacht: Verrek, dat is ’m.”
 2. Twintig jaar na de sneeuwbalmoord op Sedar Soares doet de man die werd vrijgesproken zijn verhaal
  PREMIUM
  Sedar Soares

  Twintig jaar na de sneeuwbal­moord op Sedar Soares doet de man die werd vrijgespro­ken zijn verhaal

  Nooit sprak Gerald Henriquez met de media over de ‘sneeuwbalmoord’ op de 13-jarige Sedar Soares, waar hij van werd verdacht, maar waar het gerechtshof hem van vrijsprak. Nu, exact twintig jaar nadat de Rotterdamse jongen om het leven kwam en hernieuwd onderzoek naar zijn dood in volle gang is, spreekt hij ineens wel. Omdat hij het zat is dat de politie toch weer in zijn omgeving zit te wroeten. ,,Ik wil dat het stopt.”