Rechtbanktekening van Alisa N., verdacht van het oplichten van bejaarden middels een babbeltruc tijdens coronatijd. Ze zou verteld hebben dat appartementen ontsmet moesten worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Rechtbanktekening van Alisa N., verdacht van het oplichten van bejaarden middels een babbeltruc tijdens coronatijd. Ze zou verteld hebben dat appartementen ontsmet moesten worden. © Nicole van den Hout

OM: Alisa N. lichtte op lafhartige wijze bejaarden op en ging daarna met hun geld shoppen

Ze zei dat ze als medewerkster van de GGD of thuiszorg de woning kwam ontsmetten. Maar in werkelijkheid haalde Alisa N. (34) volgens justitie in coronatijd op ‘listige wijze’ de huizen leeg van hoogbejaarde slachtoffers door het hele land.

  1. Reacties op onderzoek hogere prijs drinkwater: ‘Hier wordt de rekening altijd direct bij de verbruiker gelegd’
    23

    Reacties op onderzoek hogere prijs drinkwater: ‘Hier wordt de rekening altijd direct bij de verbruiker gelegd’

    ‘Ja hoor, die zagen we al van verre aankomen, plannen om de kosten voor drinkwater te verhogen’ en ‘Hoe moeilijk is het voor boeren om een switch te maken, dat hebben niet-boeren toch ook altijd moeten doe?': dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 17 augustus verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.