Volledig scherm
© EPA

Omgekomen moeder bij auto-ongeluk was hoogzwanger

Niet alleen een opa (65), vader (44), een moeder (34) en een 2-jarig kind zijn gisteren omgekomen in het Drentse Stieltjeskanaal, toen hun auto met aanhanger het kanaal in reed. De vrouw in het gezelschap was hoogzwanger. Het gezin wilde in Drenthe een nieuwe start maken.

Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP

John Mannessen (65), zijn zoon Marco (44), diens partner Sukanya Khongnam (34) en hun 2-jarige zoontje Sky waren kort geleden met z'n vieren naar het dorp verhuisd. Dat schrijft De Telegraaf.

Sukanya was hoogzwanger van haar tweede kindje. Opa John had twee jaar geleden zijn echtgenote verloren aan kanker.

Het gezin was hun nieuwe huis aan het verbouwen. Ze waren onderweg naar de vuilstort, toen het gruwelijk mis ging. De auto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en belandde op zijn kop in het naastgelegen kanaal.

Reanimatie
Voorbijgangers zagen de auto het water in rijden en alarmeerden de politie. Een van hen sprong het water in, maar kon volgens de politie niets meer voor de inzittenden doen.

Duikers haalden de inzittenden uit het water, maar reanimatie mocht volgens de politie niet meer baten. ,,De vier inzittenden hebben het helaas niet gered. De hulpdiensten hebben alles op alles gezet. Helaas zonder resultaat'', aldus de politie gisteren.

Verkeersspecialisten van de politie doen onderzoek naar de toedracht van het eenzijdig ongeval.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement